ikoni-otsikkokolmio-pinkLiike &
Hyvinvointi

Laakso auki ma-to
klo 9.30-12.00 ja 13.30-16.00
Pullerin kentillä

Vaikka olisit urheiluhullu tai vannoutunut sohvaperuna, Liike ja Hyvinvointi -laakso tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja toimintaa.

Laaksossa ei kuitenkaan ole sijaa tiukkapipoiselle suorittamiselle, vaan pääosassa on iloinen liike, yhdessä tekeminen ja uusien mieluisten asioiden kokeminen.

Laakson lajitarjontaan kuuluu boffausta, lentistä, koripalloa, jenkkifutista ja jalkapalloa. Löytyy kepparicrossia, naruhyppelyä (eikä sitä ihan tavallista), yleisurheilun lajikirjoa, maahockeytä ja salibandya. Jos haluat oikein hurjaksi heittäytyä, kokeile kuplafutista, sirkustelua tai selvitä miten Teqball otetaan haltuun! Liike-laaksossa lentää myös frisbee ja pelataan hauskoja pelejä ja leikkejä.

Liike ja Hyvinvointi -laaksoa luotsaa Lasten Liikunnan Tuki ja mukana toiminnassa on lajiliittoja ja seuroja eri lajien parista.

Laaksossa tapahtuu

Voimistelu liikuttaa

Suomen Voimisteluliitto ja Hämeenlinnan Voimisteluseura liikuttavat leiriläisiä monipuolisesti laaksossa. Tule kokeilemaan, kuinka notkeasti taivut ja löytyykö ruista ranteista!

www.voimistelu.fi

Amerikkalaista jalkapalloa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liitto ry ja Hämeenlinna Huskies opettaa, kuinka sitä jalkapalloa oikein heitetään. Nyt saa huutaa touchdown!

http://www.sajl.fi/

Lentopalloa

Luolajan Kajastus peluuttaa lentopalloa. Passaa, torju, iske! Näkyykö täällä vallan tiikereitä?

https://luolajankajastus.sporttisaitti.com/

Koripalloa

Tule kokeilemaan donkkausta Punaportin Bluesin kanssa! Vieritä, pomputa, syötä ja heitä pallo koriin.

https://www.punaportinblues.fi/

Maahockey

Oletko koskaan kokeillut maahockeytä? Kohta ainakin, sillä HC-85 tuo mukanaan mailat ja pallot. Nyt vippaillaan ja riistetään palloa.

https://m.facebook.com/hockeyteam85/

Salibandy

Mars kaukaloon ja maila messiin! Hämeenlinnan Steelers peluuttaa KaupunkiJamboreella salibandyä.

http://www.steelersry.fi/

Tarmokasta yleisurheilua

Hämeenlinnan Tarmo tuo perinteiset yleisurheilulajit Liike&Hyvinvointi -laaksoon kokeiltaviksi. Mikä niistä on sinun lempparilajisi?

https://hameenlinnantarmo.sporttisaitti.com/